Young adult

Mrtvá říše

Stacey Marie Brown


i Připravujeme

Tak moc tě chci… zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série.

Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

VŠICHNI JSOU MRTVÍ?

VŠICHNI JSOU MRTVÍ?
01.03.2024 | Víkendovky

Když jsem včera ostatním kubulínkám nabídla, že dneska napíšu blog, protože vám potřebuju představit další knihu od Stacey Marie Brown z divokého světa lidí a fae, opravdu jsem si nemyslela, že budu v pátek ráno sedět u počítače, který na mě bude posměšně blikat černým kurzorem na bílém pozadí, protože já akorát koukám z okna, mám okno a hlavou se mi honí jen: „Všichni jsou mrtví, Dejve…“

Detailní informace

Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.04.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,372 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Adéla Stopka
Číslo dílu 3
Původní název Dead Lands
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
EAN 9788076619432
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown je autorkou romantických románů plných zachmuřených sexy týpků i sarkastických hrdinek, co si nenechají nic líbit, mají proříznutou pusu a jsou pro každou špatnost. Ve volném čase si ráda čte, cestuje, sleduje seriály, pojídá tacos, střílí z luku nebo chodí na procházky a túry. Měla to štěstí, že žila i cestovala všude možně po celém světě. Vyrůstala v Severní Kalifornii na rodinné farmě a zvířata a příroda jsou odjakživa její velkou láskou.

Profil autora