Beletrie pro dospělé

Divoká říše

Stacey Marie Brown


Romantická i akční fantasy z dystopické Budapešti, kterou rozdělila válka lidí a víl

Téměř dvacet let poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, Budapešť balancuje na okraji propasti. Bitva o dominanci mezi elitními vílami a privilegovanými lidmi ve východní Evropě sílí a předsudky na obou stranách bublají a hrozí nenávistí i násilím. 

Devatenáctiletá lidská dívka Brexley vyrůstala mezi smetánkou, ale má zlomené srdce. Poté co osiřela, vzal si ji pod křídla generál Markos, se kterým žije v obezděném městě plném potyček o moc a nemilosrdných politických her. Jedné noci se její život změní a Brexley skončí v jednom z nejobávanějších vězení. Halalhaz, Dům smrti, kam sice odsouzenci vstoupí, ale ven už se nikdy nedostanou. Musí se naučit žít mezi těmi nejhoršími zločinci z řad lidí i víl. Vězeňská hierarchie staví lidi na samé dno, kde je jedinou možností, jak přežít, uzavřít spojenectví s vílami. A právě tady potkává velmi pohlednou, ale ďábelskou legendu - Warwicka Farkase. Mýtus mezi vílami i lidmi. Je přesně tak brutální, krutý, arogantní a smrtící, jak se povídá, a vládne celé věznici. Brexley nemůže popřít, že ji to k němu táhne - a že za to možná zaplatí životem. 

Pokud tedy dřív neumře při Hrách, souboji na život a na smrt, kde zvítězí ten nejlepší

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,398 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Adéla Stopka
Číslo dílu 1
Původní název Savage Lands
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
EAN 9788076616240
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - Divoká říše

...„Ale co vám budu povídat. Ta knížka je naprosto návyková, drsná, napínavá. Situace, do kterých se Brexley ve vězení dostávala, jsou brutální. Postavy, se kterými přišla do styku, jsou záhadné a zajímavé a já jsem totálně namotaná na další díly.“...

Databazeknih.cz - Divoká říše

...„Je to jako droga, potřebuju další dávku, protože to je málo. Zvlášť po tom konci, který mě úplně rozsekal, absolutně jsem to nečekala (možná i proto, že moje pozornost se soustředila na něco jiného, ups). Tyhle konce nesnáším a zároveň miluju, protože nalákají na pokračování.“...

Autor

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown je autorkou romantických románů plných zachmuřených sexy týpků i sarkastických hrdinek, co si nenechají nic líbit, mají proříznutou pusu a jsou pro každou špatnost. Ve volném čase si ráda čte, cestuje, sleduje seriály, pojídá tacos, střílí z luku nebo chodí na procházky a túry. Měla to štěstí, že žila i cestovala všude možně po celém světě. Vyrůstala v Severní Kalifornii na rodinné farmě a zvířata a příroda jsou odjakživa její velkou láskou.

Profil autora