Divoká říše


1. Mrtvá říše

Mrtvá říše

Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.

2. Nezkrotná říše

Nezkrotná říše

Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Čím víc času spolu tráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice. Brexley musí rozplést smrtící síť lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.

3. Divoká říše

Divoká říše

Poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, balancuje Budapešť na okraji propasti. Nenávist mezi vílami a lidmi sílí a hrozí výbuchem násilí. Devatenáctiletá lidská zlodějka Brexley vyrůstala mezi smetánkou, ale skončí v obávaném žaláři. A právě tady potká ďábelsky okouzlujícího Warwicka Farkase. Je přesně tak arogantní a krutý, jak se povídá, ale Brexley nemůže popřít, že ji to k němu táhne. A že za to možná zaplatí životem.