Young adult

Aurora povstává

Amie Kaufmanová, Jay Kristoff


První díl epické sci-fi série od autorů Illuminae

Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise.

Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů. A do toho je tu Aurora Jie-Lin O’Malleyová, dívka, která může spustit válku gigantických rozměrů. Tyova banda podivínů teď představuje jedinou naději celé galaxie. Nejsou to hrdinové, které si zasloužíme, ale ti jediní, co byli po ruce. Hlavně žádnou paniku.

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Prázdniny a Aurora povstávají!

Prázdniny a Aurora povstávají!
10.07.2020 | Víkendovky

A je to tady, oficiálně začaly prázdniny (i když musím uznat, že letos to byly napůl prázdniny už od března). Čili v MHD potkám první školou povinné nejdřív o půl desáté, koupaliště jsou narvaná (letošní počasí je ideální – dva dny deště na čtení doma a jeden den veder na čtení na koupališti) a nedaleký skatepark zase žije dlouho do noci.

Detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.08.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,634 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Aurora
Původní název Aurora Rising
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Hajžmanová
EAN 9788076610392
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Amie Kaufmanová

Amie Kaufmanová

Amie Kaufmanová je bestsellerovou autorkou magazínu The New York Times a mezinárodně úspěšnou autorkou. Její knihy vyšly ve více než 30 zemích a chystají se podle nich filmy. Amie vyrůstala v Austrálii a příležitostně v Irsku. Má tituly z historie, literatury a práva. Často spolupracuje s Jayem Kristoffem, se kterým napsala série Illuminae a Aurora. Žije v Melbourne se svým manželem, psem a mimořádně velkou osobní knihovnou. 

Profil autora

Autor

Jay Kristoff

Jay Kristoff

Narodil se v Perthu v Austrálii. Jako dítě rád a často hrál deskové hry a vášnivě četl. Poté vystudoval uměleckou vysokou školu. Nejdříve pracoval v reklamě, ale později se plně ponořil do vlastní literární tvorby. Žije v Melbourne se svou manželkou a psem. Proslavil se především trilogií Nikdynoc a sérií Illuminae, kterou napsal společně s Amie Kaufmanovou.

Profil autora