Komiks

Rozděl-ení

Martin Šinkovský


Komiks o rozdělení Československa.

Všechno začalo jednou 30 let starou křivdou. Ta vznikla při dělení Československa. A na Slovensku si na ni vzpomněli. Co se stane, když si politici hledí jen svých funkcí a na nic jiného neberou ohledy? Jak se vše může zvrtnout, pokud se zamotáme do pavučin lží, fake news a dezinformačních kampaní? Proč politikům nesmíme věřit ani pozdrav? Totálně ustřelená komiksová férie, u níž její autoři doufají, že se nikdy nestane.

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

O Rozděl-ení

O Rozděl-ení
30.09.2022 | Víkendovky

Zatímco někteří, ehm ehm, se radují, že je konečně pěkný podzim, my ostatní v kanceláři i na dálku soutěžíme o to, kdo má z toho vysedávání u počítače nejstudenější ruce a kdo od rána zvládl vypít víc kýblů čaje. A to vám teda povím, jsou to tuhé boje! Brzy se k tomu asi taky přidá zápolení o to, kdo si je schopný na sebe obléknout víc svetrů najednou. Jenom upřímně doufám, že když už je taková hustá zima v době, kdy bych si docela přála pěkné babí léto, vydrží to tímhle tempem až do Vánoc, které budou tak ukázkově bílé a nynynky, že se Ladovy pohlednice budou stydět v koutě a šoupat nohama, děkuju pěkně!

Detailní informace

Žánr komiks
Počet stran 72
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.10.2022
Formát 195x255 mm
Hmotnost 0,457 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Jan Pomykač
EAN 9788076616035
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Autor

Martin Šinkovský

Martin Šinkovský

Od narození ukrutně líný člověk, který sám nechápe, jak se dostal k psaní. Snad mu vyhovuje, že mu do toho lidi moc nekecají. Když přijde řeč na komiksy, stává se z něj urputný zastánce propracovaných scénářů a mnohovrstevnatých příběhů, které by rád napsal, ale naráží na to, že je prostě líný. Na univerzitě v Olomouci se přilepil na kreslíře TICHO762 a dodnes parazituje na jeho schopnostech. Mezi jejich společná díla patří Trikolora, Mlžný ostrov zbarvený do ruda, Městečko Kytice, Chodil obr po zemi nebo Lapálie v Lampálii.

Profil autora