Young adult

Bez lásky

Alice Osemanová


Randění + sex = láska. Nebo to neplatí? Od autorky bestsellerové série Srdcerváči.

Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, nikdy nikoho nepolíbila, nikdy se do nikoho nezakoukala - ale protože je fanfikcemi posedlá romantička, je si jistá, že toho svého člověka jednoho dne najde. Když se s nejlepšími přáteli Pip a Jasonem dostane na univerzitu daleko od domova, je odhodlaná najít svou osudovou lásku - a se společenskou spolubydlící po boku a členstvím v shakespearovském spolku v kapse se zdá, že je její sen na obzoru.

Ale když její romantické plány začnou komplikovat vztahy s kamarády, Georgia se ocitne ve své vlastní komedii omylů a začne se ptát, proč ostatním láska připadá tak snadná a jí ne. A když se začnou vynořovat dříve neznámá označení - asexuální, aromantická - Georgia si je sama sebou rázem nejistější než kdy dřív.

Opravdu je odsouzená k životu bez lásky? Nebo celou dobu hledá něco jiného, než by měla?

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.11.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,461 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Alice Osemanová
Původní název Loveless
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076616424
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Recenze

tazrzka.cz - Bez lásky

...„Alice Oseman se ale podařilo vytvořit čtivý příběh, který problematiku dokáže čtenáři přiblížit jednoduchou formou. Ať už si jen chcete udělat představu o tom, co být asexuální nebo aromantický znamená nebo se dokonce sami snažíte najít sami sebe, Bez lásky může být do začátku skvělá volba.“..

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.

Profil autora