Aurora


1. Aurora hasne

Aurora hasne

Co se stane, když požádáte partu ztroskotanců, aby zachránila galaxii před prastarým zlem? Prastaré zlo samozřejmě zvítězí. Počkat… ne tak rychle. Když se Jednotka 312 naposledy zapletla do mezigalaktické bitvy, všechno se strašlivě pokazilo. Ale jak se ukazuje, ne všechny konce jsou vážně konce. Je v silách týmu navazovat spojenectví, nandat to nepřátelům a tvořit historii ve velkém stylu? Jistě. Ale skutečná záchrana galaxie? Na to bude potřeba zázrak.

2. Aurora plane

Aurora plane

Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností. Třeba klan grempů, který jim touží maličko pocuchat ksichty. Zástupy děsivých falešných agentů GIA, kteří se ze všech sil snaží zmocnit Auri. Nebo taky Kalovu naštvanou sestru, za kterou stojí syldrathská armáda. V galaxii zas bude pořádné horko – tahle skvadra v tom už ale umí chodit. Víceméně.

3. Aurora povstává

Aurora povstává

Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů. A do toho je tu Aurora Jie-Lin O’Malleyová, dívka, která může spustit válku gigantických rozměrů. Tyova banda podivínů teď představuje jedinou naději celé galaxie. Nejsou to hrdinové, které si zasloužíme, ale ti jediní, co byli po ruce. Hlavně žádnou paniku.