Beletrie pro dospělé

Nezkrotná říše

Stacey Marie Brown


Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série.

Brexley přežila strádání i mučení, dokonce i Warwicka Farkase, brutální legendu, která ji pořád straší ve snech, vlévá se jí do myšlenek a života. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Kiliána, nádherného vládce všech budapešťských fae. Její život však najednou úplně změní směr, cosi otřese křehkým příměřím mezi lidmi a fae a sama Brexley se ocitne uprostřed dění.

Týdny plynou a Brexley zjistí, že Kilián není ten zlovolný vůdce, o kterém slýchala. Čím víc času spolu stráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Je vržena do sítě politiky, touhy, zrady, lží a pravd, která otřese jejími základy, přesvědčením o tom, kdo je a čemu věří – a komu může důvěřovat. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice.

Brexley je teď na útěku před oběma stranami a musí rozplést uzel lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další knihy ze série "Divoká říše"

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,4 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Adéla Stopka
Číslo dílu 2
Původní název Wild Lands
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
EAN 9788076618169
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown je autorkou romantických románů plných zachmuřených sexy týpků i sarkastických hrdinek, co si nenechají nic líbit, mají proříznutou pusu a jsou pro každou špatnost. Ve volném čase si ráda čte, cestuje, sleduje seriály, pojídá tacos, střílí z luku nebo chodí na procházky a túry. Měla to štěstí, že žila i cestovala všude možně po celém světě. Vyrůstala v Severní Kalifornii na rodinné farmě a zvířata a příroda jsou odjakživa její velkou láskou.

Profil autora