Beletrie pro děti

S láskou tvůj Santa

S. A. Domingová


All I want for Christmas... is you!

Už jsou skoro Vánoce, ale Angel Greenová neslaví – má moc práce se školou a musí se připravit na důležitou zkoušku. A navíc ještě organizuje benefiční akci na pomoc místnímu hospici. A jako by se jí vesmír vysmíval, jejím parťákem při plánování se stane Caspar Johnson – kreativní, zábavný a pohledný spolužák, který je ale naprosto nespolehlivý.

Díky bohu za tajného Santu, který jí posílá úžasné dárečky včetně zajímavého, ručně vyráběného adventního kalendáře! Angel by dala cokoli za to, aby zjistila, kdo je její tajný obdivovatel…

Čím víc času spolu Angel a Caspar tráví při vymýšlení slavnostní akce, tím víc Angel dochází, že je v něm víc, než si myslela – a že se za přátelsky uvolněnou tváří skrývá tajemství. Její adventní kalendář ji vyzývá, aby riskovala a otevřela své srdce – ale nevyčkávala moc dlouho? Může ještě teď Casparovi povědět, co k němu cítí?

Více

229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Advent se Santou

Advent se Santou
27.11.2020 | Víkendovky

Je to tady, je to tady! Vytáhněte vánoční svetry, světelné řetězy a adventní věnce, pusťte koledy, tahle neděle je první adventní a už je naprosto legální, dokonce vhodné (!!!), abyste začali s vánočním šílenstvím a zdobením. A kdo se do toho nepustí, je pěkný Grinch!

Detailní informace

Počet stran 240
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.10.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,271 kg
Jazyk čeština
Původní název Love, Secret Santa
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
EAN 9788076611146
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Recenze

topcteni.cz - S. A. Domingová – S láskou tvůj Santa

„Kniha se dobře četla a pokud máte chuť na romanci o první studentské lásce o vánocích, tak si knihu přečtěte.“