Young adult

Souhvězdí osudu

Shea Ernshaw


Jestli naděje existuje, musí být skryta ve hvězdách...

Vega žila celý svůj život v údolí, po matčině smrti ji však hvězdné znamení donutí odejít. Venkovní svět je však mnohem děsivější, než si dokázala představit. Lidé jsou vážně nemocní, přichází o sluch a zrak a nakonec taky o život.

Vega má navíc tajemství: je poslední Astronomkou. Tento titul se předává z generace na generaci a jeho nositelka jako jediná zná tajemství hvězd. Tajemství, které by mohlo být klíčem k léku na záhadnou nemoc. A když si lidé ve městě všimnou tetování ve tvaru souhvězdí na dívčině krku, propukne chaos. Vega se musí rozhodnout, jestli ochrání posvátné znalosti Astronomek, nebo bude všechno riskovat v pokusu zachránit svět.

Více

369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Budoucnost je ve hvězdách

Budoucnost je ve hvězdách
09.06.2023 | Víkendovky

Zdravíčko! Tak je tu zase pátek a s ním i další kubulínský blog, který tentokrát vyšel na mě. Doufám, že se máte překrásně. Já se raduju z toho, že je konečně tepleji, i když o jaro jsme teda letos definitivně přišli a je to rovnou ze zimy do léta. Už to ale bylo potřeba a úplně cítím, jak se mi v tomhle konečně přívětivějším počasí lépe žije a taky čte, knížky mi hned jdou víc od ruky, což je na letní záhul rozhodně potřeba.

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.05.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,324 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Aneta Jirmářová
Původní název Wilderness of Stars
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
EAN 9788076617452
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená