Beletrie pro děti

Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo!

Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo

V knížce DivergentCzech najdete světy, v kterých řádí choroby krve, kde je mluvení bráno za přežitek, a když se vám moc rozbuší srdce, třeba jen z radosti, je to taky špatně. Budete číst příběhy o lásce na ten nejpodivnější možný způsob. Křehké, něžné, akční, ale i strašidelné. Budete se bát i vztekat nad hlavními hrdiny jako v každé jiné knize, jen tentokrát bude každé písmenko původní české.

Zkrátka a dobře je to soubor devíti nejlepších divergentních povídek z naší literární soutěže! Texty, které popisují váš divergentní svět a vyjadřují vaši představu divergence, odlišnosti či čehokoliv jiného, co jste si pod tímhle slovem představili.

Více

199 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.11.2015
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,336 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075440129
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Alžběta Komrsková

Alžběta Komrsková

Alžběta Komrsková pochází z Opavy a v současné době studuje obor Anglický jazyk a literatura na Masarykově univerzitě v Brně. Tvůrčímu psaní se věnuje od dětství, v roce 2015 vyšla její povídka Sedmikráska ve sborníku DivergentCzech (CooBoo). Kromě psaní ráda maluje portréty, kreslí ilustrace ke svým příběhům a čte vše od historických románů po fantasy. Mimo to vede lekce jógy, zajímá se o starověké kultury a s nadšením navštěvuje muzea umění.

Profil autora

Autor

Kateřina Ševčíková

Kateřina Ševčíková

Kateřina Ševčíková vystudovala žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Tvůrčímu psaní se věnuje od dětství, v roce 2015 jí vyšla povídka Hra ozvěny ve sborníku DivergentCzech. Jejím debutovým románem je young adult fantasy Přízraky noci. Miluje cestování a shromažďování knih, které potom nestíhá číst, a neustále trpí nutkáním něco tvořit.

Profil autora