Young adult (SK)

Ptačí zpěv

Meagan Spooner


Patnáct let Linda Ainsleyová věřila lži. A najednou zjišťuje, že jí nezbývá nic jiného než utéct do nebezpečného a neznámého světa za zdí, nebo přijmout osud, který je snad ještě horší než smrt.

Patnáct let čekala Linda Ainsleyová, až ji předvolají ke kouzlobraní. Až se konečně stane dospělou a začne se připravovat na svoje budoucí povolání. Počítala s tím, že jí po odebrání kouzelné síly bude přidělena nějaká menší úloha v zaběhnutém, pevně daném řádu města, které od okolní krajiny odděluje energetická zeď. Myslela si, že bude pomáhat zajistit a udržet útočiště lidí, kteří jako jediní přežili hrozivou válku, že se stane kolečkem v dobře promazaném stroji. Ani ve snu ji nenapadlo, že by její úloha měla spočívat v tom, že bude napájet celé město svou energií. Patnáct let Linda Ainsleyová věřila lži. A najednou zjišťuje, že jí nezbývá nic jiného než utéct do nebezpečného a neznámého světa za zdí, nebo přijmout osud, který je snad ještě horší než smrt.

Více

129 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.05.2013
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,5 kg
Jazyk čeština
Původní název Skylark
Překladatel Zuzana Halamíčková
EAN 9788074471742
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Meagan Spooner

Meagan Spooner

Meagan Spoonerová se chtěla stát archeoložkou nebo astronautkou. Vystudovala scenáristiku v New Yorku a od té doby žije v Austrálii. Se svou rodinou procestovala Egypt, jižní Afriku, Řecko, Antarktidu nebo také Galapágy a tvrdí, že v každém příběhu, který napíše, se skrývá kousek nějakého jejího výletu. Mimo jiné také hraje na kytaru, velice ráda čte a baví ji počítačové hry.

Profil autora