Beletrie pro dospělé

Dvůr stříbrných plamenů

Sarah J. Maasová


Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží

Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje. Mezitím zrádné lidské královny ohrožují křehký mír a jejich plány zhatí možná jen to, že se Nesta s Cassianem postaví své temné minulosti. Oba se budou muset utkat s démony všeho druhu, aby našli přijetí – a uzdravení – v náruči toho druhého.

Více
Získaná ocenění:
HumbookAwards, 2022, nejlepší kniha roku
HumbookAwards, 2022, nejlepší romantická linka roku
Goodreads Choice Awards, 2021, Fantasy

499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Na Dvoře stříbrných plamenů

Na Dvoře stříbrných plamenů
05.11.2021 | Víkendovky

A je to konečně tu – za okny vítr a déšť, dlouhé večery a doma krb a kafe. Prostě to, čemu já říkám ideální čtecí podmínky a čemu Katka říká neuvěřitelná a odporná zima (opravdovou zimu už nekomentuje, protože je většinou beznadějně zamrzlá). Ale aby všechno nebylo tak růžové, nějaký šikula si včera hrál na drátech vysokého napětí a pak mi doma nešel celý den proud.

Detailní informace

Žánr fantasy
Počet stran 728
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.02.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,674 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název A Court of Silver Flames
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
EAN 9788076613836
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

deti-noci.cz - Dvůr stříbrných plamenů

....Oproti původní trilogii Dvory je toto pokračování o hodně slabší, ale i tak si ho autorčiny fanoušci nejspíš užijou, protože Maasová píše pořád velice čtivě....

Autor

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.

Profil autora