Beletrie pro dospělé

Co se stane na Twitteru...

Emma Lordová


Tweetování s nepřítelem by neměla být taková zábava...

Seznamte se s Pepper: kapitánkou plaveckého družstva, chronickou snaživkou a mnohostrannou perfekcionistkou. Její rodina se sice rozpadá, zato jejich řetězec s rychlým občerstvením Big League Burger rozhodně vzkvétá – převážně díky Pepper, která stěží zvládá normální život, protože se tajně stará o firemní účet na Twitteru.

Tady přichází na scénu Jack: třídní šašek a ustavičná osina v Peppeřině zadku. Když se zrovna nesnaží vystoupit ze stínu svého nechutně oblíbeného dvojčete, většinou pomáhá v rodinném bistru. Má k němu sice poněkud hořkosladký vztah, ale když si Big League Burger přisvojí recept na jejich ikonický sýrový sendvič, rozhodne se jim to prostřednictvím Twitteru vytmavit.

Láska a sýr světí prostředky – totiž dokud se roztržka mezi Pepper a Jackem nezmění ve virální válku. Vyměňují si uštěpačné tweety a sarkastické memy a zároveň se nevědomky sbližují i mimo Twitter (a to hned na dvou frontách!). Jejich spor nabírá nečekané obrátky (to je lidi na internetu fakt shippujou?!) a je čím dál osobnější, až nakonec ani pro všechny sýry světa nemůžou dál ignorovat, co k sobě cítí.

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Zrůdoláčky pro všechny

Zrůdoláčky pro všechny
28.05.2021 | Víkendovky

Zdravíčko! To máme ale venku pěkný podzim, co? Ale ne, taky vás to už tak štve? Já už bych prosím ráda opravdové jaro, co jsme tu tak pět minut měli a pak zase někam zmizelo. Tahle upršená podivnost mě vůbec nebaví, nehodí se mi k letnímu čtivu, co pro vás teď chystáme! A chystáme ho opravdu intenzivně, mám pocit, že tohle už je nevímkolikátý blog, kde letní nálož romantiky zmiňuju, a zatím to stále nekončí!

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.08.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,41 kg
Jazyk čeština
Původní název Tweet Cute
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anežka Dudková
EAN 9788076612426
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Recenze

Databazeknih.cz - Co se stane na Twitteru

...V knížce se neustále něco děje a jak se jednou pustíte do čtení, pravděpodobně se jen tak neodtrhnete. Autorka si navíc vybrala docela zajímavé prostředí a nápad twitterové války je taky naprosto skvělý. Tohle je jedna z těch knih, kdy autor zkusí něco nového a ono to klapne naprosto perfektně....