Beletrie pro dospělé

Bouřná vrána

Kalyn Josephsonová


Hřmění a tlukot křídel se nesou horkou nocí… První díl originální fantasy série.

V tropickém království Rhodaire jsou vrány, vládnoucí magií živlů, běžnou součástí každodenního života… dokud k nim nevtrhne Illuciánská armáda a všechno nezničí.

Princezna Anthia se od té chvíle utápí v depresích a jediné, nač dokáže myslet, je obrovská ztráta a prázdnota v jejím srdci. Její sestra Caliza má mezitím plné ruce práce s troskami království, jenž po smrti matky skončilo na jejích bedrech.

Ale když je Caliza přinucena souhlasit se sňatkem mezi její sestrou a illuciánským korunním princem, Thiu to konečně přiměje vylézt z postele. A poté co v ruinách hnízdiště nalezne poslední nepoškozené vejce, vymyslí dívky nebezpečný plán – nechat tajně vylíhnout vejce a získat zpátky, co jim nepřátelé vzali.

Více

329 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.03.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,468 kg
Jazyk čeština
Původní název The Storm Crown
Původní jazyk angličtina
EAN 9788075449702
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová píše odmalička a debutovala knihou Bouřná vrána. Vyrostla v San Luis Obispo v Kalifornii, vystudovala biologii a angličtinu na univerzitě Santa Clara. Má slabost pro fantazijní světy plné magie, zvířat s nečekanými schopnostmi a hrdinek, které se se vždycky zapletou do problémů.

Profil autora