Beletrie pro děti

Na lovu

Meagan Spooner


Když se Kráska vydá na lov Zvířete... Mrazivé převyprávění oblíbené pohádky.

Když se Kráska vydá na lov Zvířete…

Kráska zná tajemný les lépe než kdokoli jiný. Cítí ho ve své krvi. I když vyrostla mezi šlechtici daleko od lesa, ví, že temný hvozd skrývá tajemství, která dokáže odhalit jen pravý lovec. Když její otec přijde o všechno jmění a Yeva se musí společně se sestrami odstěhovat pryč z města, uleví se jí. Uprostřed divočiny se nemusí přetvařovat a usmívat se na bohaté dámy – nebo se vdát za bohatého šlechtice….

Ale ve chvíli, kdy v lesích zmizí při lovu její otec, nemá Yeva na vybranou – musí ho najít. A jediná cesta vede po stopách stvoření, které se otec snažil ulovit. Přes varování sester se vydává do lesa a stopuje Zvíře až do jeho království – zakletého údolí, zničeného zámku a světa plného stvoření, o kterých slyšela pouze v pohádkách. Do světa, který ji může zničit, nebo spasit.

Zbývá jen jedna otázka. Kdo přežije tento lov: Kráska, nebo Zvíře?

Více

299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.02.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,531 kg
Jazyk čeština
Původní název Hunted
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdeněk Uherčík
EAN 9788075445001
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Meagan Spooner

Meagan Spooner

Meagan Spoonerová se chtěla stát archeoložkou nebo astronautkou. Vystudovala scenáristiku v New Yorku a od té doby žije v Austrálii. Se svou rodinou procestovala Egypt, jižní Afriku, Řecko, Antarktidu nebo také Galapágy a tvrdí, že v každém příběhu, který napíše, se skrývá kousek nějakého jejího výletu. Mimo jiné také hraje na kytaru, velice ráda čte a baví ji počítačové hry.

Profil autora