Beletrie pro dospělé

Dotek temnoty

Scarlett St. Clair


Romantická fantasy inspirovaná starými řeckými mýty

Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku. Bůh smrti Hádes vybudoval ve světe smrtelníků impérium hazardních her, o nichž se šeptá, že vlastně nejdou vyhrát. Setkají se a Persefona mu slíbí nemožné – stvoří život v podsvětí, jinak navždy přijde o svou svobodu. Sázka však ukáže víc než jen její selhání v roli bohyně. Zatímco bojuje za svobodu, její láska k bohu smrti klíčí a vzkvétá - i když je zakázaná.

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

O Doteku temnoty

O Doteku temnoty
06.10.2023 | Víkendovky

Povím vám, že sednout si takhle v pátek ráno k prázdné stránce s tím, že mám psát blog, když se v poslední době v naší redakci udály tak nesmírné veletoče, není jen tak. Ještě jsem ani neusušila kapesník, jak jsem byla nakřivo z toho, že se půlka z nás vydala jiným směrem (mávám Katce i jejím novým starostem a doufám, že jí budou dělat ještě větší radost než knihy se zlatou ražbou POD přebalem, mapou na předsádkách a barevnou ořízkou k tomu, a mávám i Michalovi a jeho dospělejším knihám a přeju mu, aby si při práci mohl konečně naplno… otevřít okno, i když je venku třicet sedm pod nulou, a ne, vůbec nejsem dojatá), a už naprosto zběsile jásám, protože se k nám do redakce vrátily známé tváře. Nicméně nebudu předbíhat, protože se samy uvedou v některém z příštích blogů. 😊 Zatím budeme dělat tajemný hrad v Karpatech…

Další knihy ze série "Dotek temnoty"

Detailní informace

Žánr fantasy
Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.11.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,389 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Touch of Darkness
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Škařupová
EAN 9788076618909
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair se narodila a vyrostla v Oklahomě a je příslušnicí kmene Muskodžíjů. Napsala několik knižních sérií, které si sama vydala, a v roce 2021 se Dotek temnoty stal hitem na TikToku a vystřelil Scarlet mezi bestsellerové autory. Její knihy vyšly ve více než třinácti zemích. Ve svých příbězích klade důraz na inkluzivitu a silné hrdinky, které se nebojí stát si za svým.

Profil autora