Young adult

Dotek zmaru

Scarlett St. Clair


i Připravujeme

Pravá láska přežije i peklo. Druhý díl série Dotek temnoty.

Persefonin vztah s Hádem se provalil. Následná mediální smršť ji připravila o veškeré naděje na normální život – teď může kdokoli zjistit, že je bohyní jara. Hádova temná minulost skrývá mnoho kostlivců ve skříni, jejichž odhalení by vše mohlo ještě zhoršit. A do toho Persefonu zasáhne nečekaná tragédie. Tváří v tvář dosud nepoznané bolesti objevuje Hádovu odvrácenou tvář, o níž dosud neměla tušení. Do mysli se jí začíná vkrádat neodbytná otázka: Opravdu by se měla stát jeho královnou?

Více

469 Kč Doporučená cena
Vychází 23.05.2024

TEMNO

TEMNO
22.02.2024 | Víkendovky

Minulý týden se tu Tereza rozněžňovala nad knihami Alice Osemanové, ale dneska se podíváme na úplně opačný konec škály našich knih. Představuju si ji zhruba takhle: začíná to Pusheen a všemi ostatními tituly, které mají obálky ve veselých, vesměs pastelových barvách (i když se občas dotýkají i dost neveselých témat) a jsou tak nějak nynynky, a končí to obálkami víceméně skoro černými jako duše hlavního hrdiny, se kterým bychom všichni rozhodně vyrazili na rande až na světa kraj. (A všichni bychom se u toho ještě taky nějak třpytili. Nebo by se nám aspoň třpytily šaty nebo okolní nábytek, víte, co myslím, žejo?)

Další knihy ze série "Dotek temnoty"

Detailní informace

Počet stran 440
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.05.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Touch of Ruin
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Škařupová
EAN 9788076619661
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair se narodila a vyrostla v Oklahomě a je příslušnicí kmene Muskodžíjů. Napsala několik knižních sérií, které si sama vydala, a v roce 2021 se Dotek temnoty stal hitem na TikToku a vystřelil Scarlet mezi bestsellerové autory. Její knihy vyšly ve více než třinácti zemích. Ve svých příbězích klade důraz na inkluzivitu a silné hrdinky, které se nebojí stát si za svým.

Profil autora