Beletrie pro děti

Vezmi si mé srdce

Kasie Westová


Lásku si koupit nemůžeš... ale zachránit se dá.

Wren je zvyklá na to, že ji všichni považují za příliš organizovanou. Nestará se o druhé, drží se svého seznamu pravidel a žije si svůj život. Ale když do její oblíbené kavárny vejde Asher, kluk k nakousnutí, pravidla najednou letí z okna.

Asher je okouzlující, dobře vypadá… a taky ho pěkně napálila holka, se kterou si dlouho online psal. A Wren se impulzivně rozhodne, že se bude tvářit, že to ona je holka, na kterou Asher čeká, a zachrání ho před velkým trapasem. Najednou předstírá, že randí s klukem, o kterém nic neví. A je to úplně boží.

Netrvá dlouho a už kvůli Asherovi porušuje další a další ze svých pravidel. Ale odpustí jí, až se dozví, že není ta, za kterou se vydává? Wren si tím není tak jistá. Pravidla totiž existují z určitého důvodu.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 280
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.11.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,37 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Barbora Žižková
Původní název Borrow My Heart
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
EAN 9788076618749
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.

Profil autora