Young adult

Zimní romance o přátelství i nenávisti, o princeznách i basketu.

Elena a Nathan. Princezna a basketbalista s temnou minulostí. Dva vysokoškoláci, které svedl dohromady osud i souhra nešťastných náhod a ani jednomu se to zrovna dvakrát nelíbí. Zatímco Nathan pohrdá vším, co Elena představuje – luxusním domovem, služebnictvem, ochrankou a společenskými akcemi, pro Elenu je Nathan křupan bez vychování. Jenže mezi všemi těmi hádkami a naschvály se mezi ně nečekaně vplíží láska, na kterou nejsou připraveni ani oni, ani jejich okolí.

Více

299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Princeznovský život s basketbalistou

Princeznovský život s basketbalistou
18.08.2023 | Víkendovky

Pánové snad odpustí, že budu generalizovat holčičí pohled na věc – ale vsadím se, že většina z nás aspoň na chvíli chtěla být princeznou. Šatičky, botičky, plesíčky, služebnictvo, aby člověk nemusel hnout prstem a hrozně pohodlný život… (Čím jsem starší, tak bych se teda radši vzdala těch společenských akcí ve prospěch služebnictva, co by za mě uklízelo, pralo a žehlilo a odepisovalo na maily, ale to už je jiná pohádka.)

Detailní informace

Žánr YA romantika
Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,342 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Barbora Žižková
Číslo dílu 1
Řady Náhodou
EAN 9788076618190
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

ctemeceskeautory.cz - Náhodou

„Díky promyšlenosti a přirozenosti si dílo užijí i náročnější čtenáři, kteří touží po sladké romantice oproštěné od naivity a plochosti. Závěr je dramatický, ryze pohádkový, což je jen dobře, protože právě takhle byla linie nastavená celou dobu, a tudíž jenom potěší.“