Ostatní

5 Seconds of Summer

Malcolm Croft


5SOS - mnohem víc než jenom další chlapecká skupina. Exkluzivní průvodce!

5SOS se nejen oblékají ve stylu grunge a zpívají nesmírně chytlavé pop-punkové písničky, ale taky si sami píšou texty a hrají vlastní skladby – jsou mnohem víc než jenom další chlapecká skupina.

V tomhle kompletním fanouškovském průvodci najdeš spoustu exkluzivních informací o Ashovi, Calovi, Mikeovi a Lukeovi – tvojí nové oblíbené skupině! Vydej se s nimi na cestu a dozvíš se všechno, co potřebuješ vědět: O dvou světových turné (zatím!), úžasné muzice, šílenství fanoušků, o tom, co mají rádi a po čem touží, a – samozřejmě – i o tom, jakým směrem se spolu se svými slavnými přáteli vydají.

Více

49 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 48
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.01.2015
Formát 280x216 mm
Hmotnost 0,511 kg
Jazyk čeština
Původní název 5 Seconds of Summer
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tomáš Burda
EAN 9788074476884
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Malcolm Croft

Malcolm Croft

Malcolm Croft začínal před 20 lety jako hudební publicista a poté se přes různé pozice ve vydavatelském průmyslu dostal až k vlastnímu psaní. Je autorem desítek moderních a humorných titulů od životopisů až po literaturu pro děti. Na další hromadě knih se poté podílel jako spoluautor, konzultant nebo redaktor. Jeho knihy se překládají do mnoha světových jazyků a několik z nich se stalo mezinárodními bestsellery.

Profil autora