Ostatní

Dodělej tuhle knihu

Keri Smithová


Další výzva od autorky Destrukčního deníku.

Zbrusu nová knížka od autorky Destrukčního deníku, kterou si můžete sami dodělat a dotáhnout do konce!

Milí čtenáři, jedné temné a bouřlivé noci našla Keri Smithová v parku několik podivně rozházených papírů. Posbírala je a seřadila a pokusila se vyřešit záhadu, která na ni nečekaně vyskočila. A teď ten úkol předává vám, svým čtenářům.

Vaší úlohou bude stát se novým autorem tohoto díla. Budete pokračovat ve výzkumu a doplníte obsah. Kvůli tomu budete muset podstoupit určitý výcvik tajných služeb, který najdete v tomto svazku. A protože nikdo netuší, co vás čeká, postupujte prosím obezřetně, ale víte jak… bez vás tahle kniha neexistuje.

Více

229 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.09.2016
Formát 190x238 mm
Hmotnost 0,406 kg
Jazyk čeština
Původní název Finish This Book
Původní jazyk angličtina
Překladatel Olga Bártová
EAN 9788075441751
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Keri Smithová

Keri Smithová

Keri Smithová je kanadská autorka a ilustrátorka, která chce svými knihami podporovat kreativitu čtenářů. Hlavním cílem její práce je vytvářet díla, která Umberto Eco popisuje jako otevřená – je na čtenáři, aby knihu sám dokončil či dotvořil. Keri také po celé Severní Americe vede tvořivé workshopy. Jako ilustrátorka na volné noze spolupracuje například s Random House, s New York Times a s Washington Post. Dny tráví se svým manželem a synem, čte, vaří a píše.

Profil autora