Beletrie pro dospělé

Zapomeň na svou čest. Musíš jen přežít! První díl knižní série od autorky bestsellerové Divergence.

Zapomeň na svou čest. Musíš jen přežít! Nová knižní série od autorky Divergence.

Ve světě, kde vládne násilí a právo silnějšího, v galaxii, v které mnozí trpí, má každý člověk zvláštní dar. Většina dokáže ze svého daru vytěžit to nejlepší, ale Akos a Cyra jsou kvůli němu zneužíváni. Cyra je sestrou tyrana, jenž vládne celému válečnickému národu, a má dar bolesti, kterou její bratr zneužívá k tyranizování svých nepřátel. Cyra však chce být něčím víc než nástrojem v bratrových rukách.

Akos pochází z mírumilovného národa a je nadevše oddaný rodině. Když ho společně s bratrem zatknou vojáci vyslaní Cyrinou rodinou, snaží se jen o jediné – zachránit bratra na úkor vlastního bezpečí. Akos a Cyra stojí před rozhodnutím – pomoci si navzájem a možná přežít, nebo přinést jeden druhému neodvratnou zkázu?

Více

299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Další knihy ze série "Čáry života"

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.01.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,624 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Carve the Mark
Původní jazyk angličtina
EAN 9788075442673
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Recenze

topcteni.cz - Čáry života

„…Je to skvělá fantasy na vlnách napětí, lehké romance a osudů, které jsou předurčeny…“
Alena Vocelková

MF Dnes - Romeo a Julie z vesmíru

„…Veronica Rothová potvrzuje, co už předvedla v oblíbené Divergenci, a to, že umí napsat nesmírně čtivou knihu pro teenagery…“

Autor

Veronica Rothová

Veronica Rothová

Veronica Rothová se narodila a bydlí v Chicagu. Stát se spisovatelkou bylo vždy jejím velkým snem a literární tvorbě se věnuje již od svých dvanácti. Na Northwestern University, kde studovala tvůrčí psaní, začala pracovat na trilogii Divergence, která ji proslavila. Jak sama o sobě ráda tvrdí, je asi metr osmdesát vysoký sci-fi nerd, který ve svém oblíbeném pyžamu projíždí ve volném čase dlouhé hodiny Wikipedii a má neskutečné množství různých fobií.

Profil autora