Young adult

Ostrovy bohů

Amie Kaufmanová


Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora

Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně tam nehodlá strávit zimu. Moře totiž volá a ona musí najít svého otce, který o sobě už dlouho nedal vědět. Plány jí však zkříží pohledný kouzelník. Ten potřebuje dokončit rituál na posvátných Ostrovech bohů, a tak postaví Selly i její posádku před složitý úkol: nepozorovaně překonat Půlměsíční moře. Plavba se vlivem zrady promění v noční můru, na jejímž konci se mohou dva nebezpeční bohové probrat ze staletého spánku… Vražedné dobrodružství na širém moři právě začíná!

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Poslední výprava na Ostrovy bohů

Poslední výprava na Ostrovy bohů
27.09.2023 | Víkendovky

Musím říct, že v redakci je to teď trochu smutné – Katka mateří na mateřské, Adéla se sluní na ostrově uprostřed Středozemního moře a Iveta dneska pracuje z domova. Takže se tu dívám na svůj polovypitý hrnek kafe (no dobře, já si dělám zásadně jednolokové a silné), závidím Adéle a Ivetě a přemýšlím, kde jsem udělal chybu. Nicméně i když sedím v kanceláři, na ostrov se plavím – vlastně hned na několik ostrovů.

Jak se dostat na Ostrovy bohů?

Jak se dostat na Ostrovy bohů?
16.06.2023 | Víkendovky

Když jsem se ráno podíval do kalendáře, uvědomil jsem si, že ty šťastnější z nás už za dva týdny čekají letní prázdniny (a ti úplně nejšťastnější už mají zkouškové, všechny testy a zkoušky dávno hotové a přibližně do konce září volno). No, nebudu vám nic nalhávat, docela jsem jim záviděl. Nicméně když nevyšel můj pokus vydávat se za studenta vysoké školy (kupodivu mě odhalili už u vrátnice a taktně mi naznačili, že pokud se rychle neotočím, zavolají příslušníky VB, či jak se jim dneska říká 😉), musel jsem se smířit s tím, že prostě vyrazím do práce a o dvouměsíčních prázdninách si můžu nechat jenom zdát. Ale abych byl na druhou stranu upřímný, vážně si dost užívám knihu, do které jsem se nedávno pustil.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.11.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,429 kg
Jazyk čeština
Původní název The Isles of the Gods
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Stifterová
EAN 9788076618596
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Recenze

deti-noci.cz - Ostrovy bohů

„Amie Kaufmanová se může pochlubit opravdu skvělým fantasy debutem…“

Databazeknih.cz - Ostrovy bohů

„Do teď jsem nevěřila, že by mě mohly bavit knihy odehrávající se na moři. A světe div se, Ostrovům bohů se to podařilo.“

Autor

Amie Kaufmanová

Amie Kaufmanová

Amie Kaufmanová je bestsellerovou autorkou magazínu The New York Times a mezinárodně úspěšnou autorkou. Její knihy vyšly ve více než 30 zemích a chystají se podle nich filmy. Amie vyrůstala v Austrálii a příležitostně v Irsku. Má tituly z historie, literatury a práva. Často spolupracuje s Jayem Kristoffem, se kterým napsala série Illuminae a Aurora. Žije v Melbourne se svým manželem, psem a mimořádně velkou osobní knihovnou. 

Profil autora