Beletrie pro dospělé

Zaslíbená

Kiera Cassová


První díl série od autorky světového bestselleru Selekce

Když se král Jameson veřejně vyzná ze svých citů k lady Hollis Briteové, Hollis to překvapí – a nadchne. Koneckonců vyrůstala na hradu Keresken a odjakživa soupeřila s dalšími šlechtickými dcerkami o královu pozornost. Získat si jeho srdce, to je splněný sen.

Ale Hollis si brzy uvědomí, že zamilovat se do krále a stát se královnou možná není ten šťastný konec, který si představovala. A když se setká s neurozeným cizincem, který má záhadnou schopnost nahlédnout přímo do jejího srdce, pochopí, že budoucnost, po které opravdu touží, je úplně jiná, než by ji kdy napadlo.

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Právě vyšla Zaslíbená!

Právě vyšla Zaslíbená!
15.05.2020 | CooBooNews

Někdy ani láska krále nemusí znamenat šťastný konec... Kiera Cassová napsala oslnivou romanci z královského dvora.

Další knihy ze série "Zaslíbená"

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.05.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,452 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Zaslíbená
Původní název The Betrothed
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
EAN 9788075449931
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.

Profil autora