Beletrie pro dospělé

Skleněný trůn

Sarah J. Maasová


Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná.

Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná.

V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit.

Korunní princ jí nabídne poslední šanci: Svobodu výměnou za velkou oběť. Musí ho reprezentovat v turnaji, kde se proti sobě postaví 24 šampionů, těch nejlepších vrahů a zlodějů z celé země. Bude to boj na život a na smrt. Pokud zvítězí, bude volná. Ovšem její soupeři umírají nejen při soubojích, ale i za tajemných okolností – Celaene teď o svůj život bojuje nejen s nimi, ale i s něčím tajemným a děsivým, co se skrývá v pozadí.

Více

299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.08.2015
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,42 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Throne of Glass
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
EAN 9788074479014
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.

Profil autora