Young adult

Kouzlo obsidiánu

Petra Martišková


Druhý díl české fantasy ze současné Prahy

Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit. Jenže to se zdá být téměř nemožné, zvláště když se objeví starodávné proroctví, které jak se zdá, má hodně co do činění právě s nově zasvěcenou Annou. Pomalu skládá jednotlivé díly skládačky, z nichž začíná být jasné, že k tomu, aby se proroctví naplnilo, budou potřebovat také démony…

Damien už je unavený intrikami a nechutnými praktikami svého mocného otce – krále démonů. Jeho touha vymanit se z jeho područí a celý královský rod zlikvidovat, je každým dnem silnější. O to víc, když král nařídí Cedrikovi, aby Damienovi udělal posun a zapomněl tak na Annu. Dokáže vzdorovat mocnému kouzlu? Odpustí zradu svému příteli? A postaví se svému otci, aby ochránil svou lásku?

Více

369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Kouzelná Praha s démony a zaklínači

Kouzelná Praha s démony a zaklínači
11.03.2022 | Víkendovky

Minule jsem vám slíbila povídání o Kouzlu obsidiánu. Situace v našem reálném světě bohužel stále není růžová, a tak doufám, že vám tahle menší lákačka na výlet do Prahy, kde žijí démoni a zaklínači, co se nemají úplně v lásce, udělá radost.

Další knihy ze série "Tajemství obsidiánu"

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.02.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,402 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
EAN 9788076614031
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video