Young adult

Tajemné dopisy

Hannah Reynoldsová


Minulost se ztrácí mezi řádky, budoucnost píšou naše rozhodnutí

Sedmnáctiletá Abby Schoenbergová je najednou bez kluka a plánů na léto. To se ale změní, když se jí do rukou dostanou milostné dopisy nedávno zemřelé babičky, kterou jako čtyřletou poslali pryč z rodného Německa, aby ji zachránili před nacisty. Abby se rozhodne odkrýt její minulost a zjistit, kam se poděl náhrdelník, který jí záhadný milenec jménem Edward odmítl vrátit. Vydá se na ostrov Nantucket, kde narazí na jeho pohledného vnuka… a věci se pořádně zkomplikují.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.02.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,368 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Hannah Reynoldsová
Původní název The Summer of Lost Letters
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076616639
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

knihazaknihou.cz - Tajemné dopisy

...Autorka píše čtivým a jednoduchým stylem, který nechystá na mladé čtenáře žádné záludnosti, ale zároveň nezapomíná na pestré popisy emocí, v kterých se odráží jemnost i moudrost. Velmi rychle se dostává k hlavní zápletce děje a neomylnými kroky míří za pravdou i odhalením tajemství.“..

Autor

Hannah Reynoldsová

Hannah Reynoldsová

Hannah Reynoldsová je autorkou young adult romantických příběhů. Žije v Cambridgi v Massachusetts, nedaleko místa, kde vyrůstala. S oblibou peče čokoládové dorty a miluje dezerty vydávající se za snídani. Pod pseudonymem Allison Parrová píše také romance pro dospělé. Přestože jí je už přes třicet, její matka ji pokaždé, když jde na pláž, varuje před žraloky.

Profil autora