Beletrie pro dospělé

Odkaz lidské mysli

Radek Starý


První díl epické sci-fi série od youtubera Sterakdaryho

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitelka Molly Griffin veškeré obranné snahy sabotovala. O dvě stovky let později nastává čas, aby si lidé vzali svůj svět zpátky. Podaří se jim v událostech dávné minulosti najít klíč k přežití?

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další knihy ze série "Odkaz lidské mysli"

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.09.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,425 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor František Sedláček
Číslo dílu 1
EAN 9788076615854
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

ctemeceskeautory.cz - Odkaz lidské mysli

...„Děj byl plný akce, moderní techniky a zajímavých zvratů. Nechá vás s mnoha podněty k zamyšlení a přiměje vás začít uvažovat o budoucnosti. Oceňuji fantazii probouzející celostránkové ilustrace napomáhající se vcítit do dění.“...

Autor

Radek Starý

Radek Starý

Youtuber a spisovatel. Narodil se v Ostravě, v roce 2011 spoluzaložil portál sophy.cz, který se na YouTube brzo etabloval jako kanál s novinkami z herního světa. Později pracoval pro televizní herní pořad Re-play a začal se věnovat natáčení vlastního obsahu na youtubovém kanálu Sterakdary. Jako spisovatel debutoval knihou Arila: Stříbrné město. Fantasy série pokračuje druhým dílem Arila: Poslední hvězda – a získala si obrovskou fanouškovskou základnu.

Profil autora