Beletrie pro dospělé

Královna ničeho

Holly Blacková


On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí.

Moc je mnohem jednodušší získat než si ji udržet. Jude se tuhle lekci naučila, když se vzdala kontroly nad podlým králem Cardanem výměnou za neomezené pravomoci.

Teď je z ní vyhoštěná královna Říše víl, skončila v lidském světě bezmocná a trpící Cardanovou zradou, ale odhodlaná získat zpátky všechno, o co ji připravil. A příležitost se brzy naskytne v podobě sestry-dvojčete Taryn, jejíž smrtelný život je v nebezpečí.

Pokud chce svou sestru zachránit, musí se Jude vrátit mezi víly, riskovat život a vyrovnat se se svými přetrvávajícími city ke Cardanovi. Ale v Elfhame je všechno jinak. Říše stojí na pokraji války, a jakmile Jude vklouzne hluboko za nepřátelskou linii, pohltí ji krvavá politika.

A když je probuzena nebezpečná kletba a po celé zemi se šíří panika, musí si vybrat mezi svou ctižádostivostí a lidskostí…

Více

369 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.07.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,391 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Řady Krutý princ
Původní název The Queen of Nothing
Původní jazyk angličtina
Překladatel Radka Kolebáčová
EAN 9788075449870
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - Holly Blacková – Královna ničeho

„Podtrženo a shrnuto, Královna ničeho skvěle zakončila trilogii o vílách, která si bezesporu získala srdce mnohých čtenářů, u kterých upřímně doufám, že si tento díl zamilovali stejně, jako ty ostatní.“

Autor

Holly Blacková

Holly Blacková

Holly Blacková je známá a úspěšná spisovatelka fantasy knih pro děti a teenagery. Jejím nejúspěšnějším dílem je Kronika rodu Spiderwicků. Holly žije s manželem a synem v Massachusetts v domě, který má podle ní tajné dveře do jiného světa.

Profil autora