Odkaz lidské mysli


1. Odkaz lidské pýchy

Odkaz lidské pýchy

Lidstvo prohrálo válku s Gory a ti zničili planetu Zemi. Zemětřesení, toxické výpary a věčná zima vypovídají o jediném – konec lidstva, jak ho známe, nadešel. Poslední arbitr, dokonalá syntetická mysl, se pokouší o zachování skomírající jiskry odkazu lidstva. Co to ale vlastně je? Jsou to lidé, to, co dokázali stvořit, nebo snad život samotný? Velkolepé finále se blíží… a vesmír se otřese v samotných základech.

2. Odkaz lidské rasy

Odkaz lidské rasy

Umělá inteligence ovládla svět a mimozemská invaze Gorů prolomila obranu severní fronty. Nelítostná válka nyní probíhá po celé planetě. Eled a Drey se musí postavit hrozivé mechanické nákaze a hlavně rozhodnout, co bude skutečný odkaz lidské rasy. Zachrání planetu Zemi lidé, nebo umělá inteligence? Anebo už je na jakoukoli záchranu příliš pozdě?

3. Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitelka Molly Griffin veškeré obranné snahy sabotovala. O dvě stovky let později nastává čas, aby si lidé vzali svůj svět zpátky. Podaří se jim v událostech dávné minulosti najít klíč k přežití?