Beletrie pro dospělé

Syn nekonečna

Adam Silvera


Jen jeden z dvou bratrů je vyvolený. První díl superhrdinské série.

Bratři Emil a Brighton vyrůstali v New Yorku a vždycky si tak trochu idolizovali Kouzlochodce – skupinu samozvaných hrdinů, kteří přísahali, že zbaví svět přízračných. Zatímco Kouzlochodci a další nebeští se rodí se zvláštními schopnostmi, přízrační si je berou, násilím kradou esenci života ohroženým stvořením.

Brighton si přeje, aby měl taky nějaké schopnosti a mohl se zapojit do boje. Emil by si přál, aby konečně zavládl mír. Všechno násilí si totiž vybírá svou daň na společnosti – ti, kteří mají jakékoli schopnosti, jen těžko mohou žít v míru a otevřeně přiznat, kým vlastně jsou. V ovzduší strachu jsou gangy přízračných stále odvážnější a silnější.

Potom se při potyčce po protestní akci projeví Emilovy vlastní schopnosti – takové, které ho postaví do srdce konfliktu a udělají z něj hrdinského Kouzlochodce. Zkrátka někoho, kým chtěl vždycky být Brighton, ne Emil.

Sourozenecké pouto, láska a věrnost, to všechno bude vystaveno mnoha zkouškám – a nikdo neunikne bez újmy.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.07.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,402 kg
Jazyk čeština
Původní název Infinity Son
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Hajžmanová
EAN 9788076612396
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera je autor mnoha bestsellerů podle žebříčků New York Times, v České republice si získal čtenáře především knihou Oba na konci zemřou. Pracoval jako prodejce v dětském knihkupectví, community manager nebo recenzent dětských a young adult titulů. Narodil se a vyrostl v New Yorku. Nyní žije v Los Angeles a je vysoký, aniž by pro to měl nějaký zvláštní důvod.

Profil autora