Beletrie pro dospělé

Tlukot tisíců srdcí

Kiera Cassová


Láska má zvuk. Zní jako tisíc úderů srdce, jež se ozývají současně.

Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky. Na míle daleko od ní žije v drsných podmínkách Lennox. Svůj život zasvětil armádě a láska je pro něj jen pošetilou emocí, která mu nesmí bránit v boji za jeho lid. Jenže navzdory všemu je právě láska svede dohromady. Nesmějí být spolu – ale volání srdce jim nedovolí zůstat od sebe!

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Jak to vypadá, když uslyšíte Tlukot tisíců srdcí

Jak to vypadá, když uslyšíte Tlukot tisíců srdcí
06.04.2023 | Víkendovky

Dneska trochu výjimečně píšu blog už ve čtvrtek, protože jak si asi většina z vás všimla, začínají Velikonoce a s nimi spousta nepovedených (alespoň v mém případě) beránků, prstů zamotaných do pletené pomlázky (ano, opět můj případ), barvených vajíček, která nejdou oloupat (a následného vymýšlení, co všechno ještě lze z vajíček natvrdo udělat, aby se jich člověk konečně zbavil), podivných koledníků, kterým už je nějaký ten pátek a místo čokolády by raději chtěli „cokoli, co teče, a není to voda, hahahá“. Ale kromě toho je to taky doba, kdy má člověk trochu víc času na čtení (i když letos zdá se kvůli počasí odpadá možnost, že by si člověk sedl někam na lavičku do parku nebo do venkovní zahrádky nějaké kavárny a čtením tam strávil příjemné odpoledne). A já osobně se budu věnovat jedné novince celosvětově nesmírně populární autorky…

Detailní informace

Počet stran 488
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.06.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,637 kg
Jazyk čeština
Původní název A Thousand Heartbeats
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076617551
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.

Profil autora