Young adult

Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech

Jenni Fletcher


Vtipná historická romance, kterou zhltnete jako sérii Bridgertonových

Essie Cravenová je od narození zasnoubena s Aidanem Ravellem, pohledným modrookým hrabětem z Denholmu. I když se viděli jen jednou v životě, den jejich svatby už je stanoven. Jenže živelná a bystrá Essie rozhodně nemá v plánu stát se vévodkyní. Brzy zjistí, že ani Aidan se do manželství zrovna nehrne. A tak se dohodnou: Essie najde Aidanovi vhodnější partnerku a mezitím se budou tvářit, že plní předurčené role. Netrvá však dlouho a hranice mezi předstíráním a skutečnosti se začne rozplývat…

Více

369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Jak se zbavit hraběte

Jak se zbavit hraběte
14.04.2023 | Víkendovky

Na světě jsou víceméně dva druhy lidí: Jednak ti, kterým je Jane Austenová úplně volná, nebo ji nesnášejí, protože si myslí, že číst si o plesech, dopoledních návštěvách, čajích o páté, společenských konvencích a zejména nabídkách k sňatku, je totální ztráta času. No a pak je tady ta druhá skupina, která zná aspoň některé romány této velké spisovatelky téměř nazpaměť, o víkendech obráží empírové plesy, čaj o páté patří k jejich dennímu chlebu a občas je napadne, že by bylo hezké někomu místo zprávy na whatsaappu poslat dopis ručně psaný husím brkem namáčeným ve stylovém kalamáři. Jo, a taky jsou skálopevně přesvědčeni, že nejsměšnější figurkou v dějinách světové literatury je tutově pan Collins.

Detailní informace

Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.06.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,328 kg
Jazyk čeština
Původní název How To Lose an Earl in Ten Weeks
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Kalinová
EAN 9788076617582
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Jenni Fletcher

Jenni Fletcher

Spisovatelkou se chtěla stát v podstatě od chvíle, kdy se naučila číst. Už jako teenager se zamilovala do historických romancí. První kniha v tomto žánru jí vyšla v roce 2017 a od té doby přivedla na svět mnoho hrdinek a hrdinů. Později začala psát také YA knihy. Vyučuje tvůrčí psaní na univerzitě a ve volném čase ráda peče, piluje italštinu na Duolingu, jezdí na kole se svou rodinou, venčí svého uštěkaného psa a hltá všechny romantické příběhy, které se jí dostanou pod ruku.

Profil autora