Young adult

První, kdo na konci zemře

Adam Silvera


Vítejte v Hodině smrti, díky které můžete vzít svůj život do vlastních rukou

Večer před tím, než má být spuštěna Hodina smrti, mají všichni jedinou otázku: dokáže nová služba vážně předvídat něčí smrt, nebo je to jen propracovaný kanadský žertík? Orion Pagan čekal celé roky na to, až mu někdo řekne, že zemře. Má vážnou srdeční chorobu a k Hodině smrti se přihlásil, aby věděl, co ho čeká. Valentino Prince začíná v New Yorku nový život. Má před sebou dlouhou a slibnou budoucnost a k Hodině smrti se přihlásil jen proto, že jeho sestra-dvojče málem zemřela při autonehodě.

Orion a Valentino se setkají na Times Square a okamžitě si hluboce porozumí. Ale když zemi obletí první vlna telefonátů oznamujících smrt, jejich životy se promění navždy - jednomu z nich se telefon rozezní a druhému ne. Ačkoli si ani jeden z nich není jistý, jak den skončí, vědí, že ho chtějí strávit spolu.... i když to znamená, že jim rozloučení zlomí srdce.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 496
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.05.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,388 kg
Jazyk čeština
Původní název The First to Die at the End
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Hajžmanová
EAN 9788076617247
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera je autor mnoha bestsellerů podle žebříčků New York Times, v České republice si získal čtenáře především knihou Oba na konci zemřou. Pracoval jako prodejce v dětském knihkupectví, community manager nebo recenzent dětských a young adult titulů. Narodil se a vyrostl v New Yorku. Nyní žije v Los Angeles a je vysoký, aniž by pro to měl nějaký zvláštní důvod.

Profil autora