Young adult

Kam se ztrácí Alice Sun

Ann Liang


Teď mě vidíš, teď už ne. Contemporary senzace s prvky nadpřirozena.

Alice Sun si na mezinárodní střední škole, na které má jako jediná prospěchové stipendium a která se jen hemží bohatými, vlivnými teenagery, vždycky připadala neviditelná. A pak se jí stane, že skutečně začne být neviditelná. Když jí rodiče oznámí, že už nemají finance na její další studium, a ona tak bude muset přejít na jinou, obyčejnou školu, rozhodne se tuhle svou novou schopnost využít. Za pomoci Henryho, svého školního rivala, si zřídí aplikaci, díky níž si ji můžou za vysoké částky najímat její spolužáci, a ona pro ně vykonává drobné, ale zásadní úkoly. Postupem času se ale tyhle drobné úkoly mění ve složitější a posunují se za hranici zákona. Alice je tak vystavená dilematu, jestli peníze, které tímhle způsobem vydělává, doopravdy stojí za to.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Kam se ztrácí slunce?

Kam se ztrácí slunce?
01.09.2023 | Víkendovky

Srpen se – ráda bych řekla, že pomalu, ale mně to teda uteklo pekelně rychle – přehoupl v září a počasí poslední dny není nic moc. Není zrovna teplo, dost často prší… Ale jedno pozitivum bych na tom přece jen našla. Aspoň nám v kanceláři odpadly obligátní dohady ohledně klimatizace a jejího nastavení. Teď už neběží vůbec, protože není co klimatizovat. Upřímně doufám, že se to ještě alespoň na chvíli změní, ale kdo ví.

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.01.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,304 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kolektiv
Původní název If You Could See The Sun
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Badalec
EAN 9788076619043
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - Kam se ztrácí Alice Sun

„Všechny scény plné romantiky i dobrodružství, které při plnění úkolů určitě nechybělo, autorka píše velmi osobitým způsobem, z kterého odkapává někdy sarkasmus, jindy ironie.“

modrinoverecenze.blogspot.com - Kam se ztrácí Alice Sun

„Kam se ztrácí Alice Sun by neměla chybět v žádné knihovničce mladého Humbookofila! Tak zajímavě a čtivě zpracované morální a moderní drama s prvky romantiky a s vhledem do jiné kultury jsem četla naposledy u Williama Andrewse a Dcer dvouhlavého draka.“

Autor

Ann Liang

Ann Liang

Ann Liang je absolventkou Melbournské univerzity. Narodila se v Pekingu, vyrůstala na cestách mezi Čínou a Austrálií, přesto ale skončila s americkým přízvukem. Když zrovna nepíše, můžete ji najít, jak si dělá přehnaně ambiciózní seznamy úkolů, sleduje seriály a vede hlubokomyslné rozhovory se svým mazlíčkem labradoodlem o tom, kdo je hodný pejsek. V nakladatelství CooBoo od ní zatím vyšla kniha Tentokrát je to doopravdy.

Profil autora