Beletrie pro dospělé

Jenom nestvůra

Vanessa Len


První díl fantasy trilogie z Londýna plného nestvůr, které cestují časem

Mělo to být dokonalé léto. Šestnáctiletou Joann pošlou do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Podaří se jí získat práci, která ji hrozně baví, a když ji ještě fakt pěkný kolega Nick pozve na rande, jako by se jí splnily všechny sny. 

Ale brzy zjistí pravdu. Její rodina není jen výstřední: jsou to nestvůry s děsivými skrytými schopnostmi. A Nick není jen pěkný kluk - je to legendární lovec nestvůr, který udělá cokoli pro to, aby je všechny povraždil. V boji s Nickem je Joan nucena spojit síly s krásným a nemilosrdným Aaronem Oliverem, dědicem jiného rodu nestvůr, který nesnáší její rodinu. Aby zachránila sebe a svou rodinu, bude muset přijmout svou pravou podstatu, to, že je sama nestvůrou. Protože v tomhle příběhu není Joan hrdinkou.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Všechno nejlepší, CooBoo!

Všechno nejlepší, CooBoo!
23.09.2022 | Víkendovky

Nazdárek všem! Dnes se navzdory nechutnému počasí hlásím s převratnými novinkami. Takže si uvařte pořádný hrnec čaje, jak se na tohle depresivní období sluší a patří, a jdeme na to.

Další knihy ze série "Nestvůry"

Detailní informace

Počet stran 400
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,55 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Nestvůry
Původní název Only a Monster
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Badalec
EAN 9788076615991
Věk od 12
Edice HumbookTip
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

knihydobrovsky.cz - Jenom nestvůra

...„Co jsem si ale vyloženě užívala, byla spousta promyšlených detailů, magie i soupeřící rodinné klany. Vše podané osvěžující a neotřelou formou, kde jednotlivé střípky zapadaly přesně na své místo. Nemohla jsem se toho nabažit a modlila, ať se konec neblíží tak rychle.“...

Databazeknih.cz - Jenom nestvůra

...„Jenom nestvůra má snad všechny lákadla, která může kniha mít – skvělou obálku, Londýn, cestování časem, a taky pár svůdných mladíků (slečny jsou tam taky, nebojte!). A samozřejmě i naprosto boží příběh, který je tak úžasně vymyšlený, že možná nebudete chtít, aby skončil. Milé, vtipné, svižné, ale i napínavé čtení si jistě užijí všichni bez rozdílu věku....

Databazeknih.cz - Jenom nestvůra

„Celá kniha je překrásně napsaná, téměř okamžitě vás pohltí a než se nadějete, lovíte kapesníčky k epilogu. Děj je vyprávěný z pohledu Joan, která dosud neměla ponětí o tom, že mezi lidmi žijí nestvůry, takže čtenář odhaluje všechny podrobnosti a tajemství spolu s ní.“

Databazeknih.cz - Jenom nestvůra

...„Další skvělou věcí na tého knize bylo originálně pojmuté cestování časem. V tomto díle se podíváme do 90. let, ale čekám, že v pokračování navštívíme i jiná období a lokality. “..

Autor

Vanessa Len

Vanessa Len

Vanessa Len je australská spisovatelka s čínsko-malajsijskými a maltskými kořeny. Její vášní je vzdělávání. Pracovala na nejrůznějších projektech od programů jazykového rozvoje studentů až po kurzy výuky pro učitele. Nyní žije v Melbourne. Pokud by mohla sama cestovat časem, zabalila by si pár nejnutnějších věcí a vyrazila do budoucnosti, protože ji fascinuje vše neznámé. Jenom nestvůra je jejím debutem.

Profil autora