Beletrie pro děti

Vzestup Školy dobra a zla

Soman Chainani


Poznejte magický svět, podle kterého vznikl filmový hit na Netflixu!

Bitva mezi dobrem a zlem začíná. Dva bratři. Jeden dobrý. Jeden zlý. Společně hlídají Nekonečný les. Společně vybírají studenty do Školy dobra a zla. Společně je trénují, učí, připravují na jejich osudy. A pak se něco stane. Něco neočekávaného. Něco mocného. Něco, co změní všechny a všechno. Kdo přežije? Kdo bude vládnout Škole?

Cesta začíná právě tady. Každý krok je plný kouzel, překvapení a odvážných skutků, které mají otestovat statečnost, věrnost, vaše pravé já. Ale zavedou vás jen na samotný začátek dobrodružství, která se skrývají ve Škole dobra a zla.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

O Vzestupu Školy dobra a zla

O Vzestupu Školy dobra a zla
19.08.2022 | Víkendovky

Zdar a sílu, předně bych chtěla poděkovat všem statečným, kteří nám poslali rukopisy do CooBoo hledá talent. Není jich málo a jsem fakt strašně zvědavá, co všechno se z nich vyklube! 😊

Detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,466 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 7
Původní název Rise of the School for Good and Evil
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
EAN 9788076616066
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vystudoval anglickou a americkou literaturu na Harvardu, filmovou vědu na Kolumbijské univerzitě a je rovněž známý jako scenárista. Soman věří pohádkám snad víc než Sofie, Agáta nebo ostatní postavy z jeho pohádkové série. Miluje tenis a tvrdí, že nikdy neprohrál, dokud nezačal psát právě Školu dobra a zla.

Profil autora