Beletrie pro děti

Škola dobra a zla - Poslední navěky

Soman Chainani


Velkolepý závěr trilogie

Sofie a Agáta si myslely, že nastal konec jejich příběhu, když se jejich cesty rozešly. Agáta se po boji s Krutopřísnou schovává s Tedrosem v Gavaldonu a Sofie žije se Školníkem v jeho věži. Zdá se, že obě našly své „šťastně až navěky“, avšak Fabulář touží jejich příběh dále vyprávět a přepsat. Ale tentokrát nejde jen o jejich pohádku. Zlo ovládlo Nekonečný les a všichni zloduchové a čarodějnice z pohádek se vrátili, aby se pomstili a změnili své příběhy. Chtějí proměnit svět dobra a zla v temnou říši, které by vládla Sofie, a jen Agáta a Tedros jim a stojí v cestě. Jak dopadne poslední navěky v pohádkové říši?

Ve velkolepém závěru trilogie Školy dobra a zla se staré stává opět novým a Sofie s Agátou musí čelit nejen přítomnosti, ale i své minulosti, aby našly ten pravý konec své pohádky.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 504
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,655 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název The School for Good and Evil (The Last Ever After)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
EAN 9788076618145
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vystudoval anglickou a americkou literaturu na Harvardu, filmovou vědu na Kolumbijské univerzitě a je rovněž známý jako scenárista. Soman věří pohádkám snad víc než Sofie, Agáta nebo ostatní postavy z jeho pohádkové série. Miluje tenis a tvrdí, že nikdy neprohrál, dokud nezačal psát právě Školu dobra a zla.

Profil autora