Young adult

Arila: Poslední hvězda

Radek Starý


Výprava do fantasy světa podruhé!

Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní musí dělat něco mnohem náročnějšího – postavit se čelem šílené bohyni, jejíž hněv otřásá samotnou realitou.

Více

399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Arila a poslední hvězda

Arila a poslední hvězda
08.10.2021 | Víkendovky

Podzim se k nám přiřítil bleskovou rychlostí a kromě hezčího počasí, nových knih a voleb přinesl i trochu netypicky Svět knihy a HumbookFest. O přípravě na Svět knihy jsem psal už minule, ale musím říct, že letos všechno šlapalo jako na drátkách, jen prostě bylo divné, že není jaro – a pevně doufám, že se příští rok vše zase vrátí do zajetých kolejí, protože si řekněme otevřeně, že dvě takto velké knihomilské akce během dvou víkendů je opravdu trochu moc. A já strašně doufám, že jste si užili HumbookFest, bavil vás program, potkali jste kamarády, pokochali se opravdu skvělými kostýmy a že vás zaujali autoři, kteří na akci vystupovali. A určitě jste nepřehlédli ani Radka Starého, o jehož knize – a vlastně celé sérii – Arila chci dneska psát.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.11.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,371 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor František Sedláček
Číslo dílu 2
Řady Arila
EAN 9788076613508
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

ctemeceskeautory.cz - Arila – Poslední hvězda

...„Poslední hvězda splní přání všem, kdo touží po poutavém příběhu, jenž ještě více rozvine jejich oblíbený svět i postavy.“...

Autor

Radek Starý

Radek Starý

Youtuber a spisovatel. Narodil se v Ostravě, v roce 2011 spoluzaložil portál sophy.cz, který se na YouTube brzo etabloval jako kanál s novinkami z herního světa. Později pracoval pro televizní herní pořad Re-play a začal se věnovat natáčení vlastního obsahu na youtubovém kanálu Sterakdary. Jako spisovatel debutoval knihou Arila: Stříbrné město. Fantasy série pokračuje druhým dílem Arila: Poslední hvězda – a získala si obrovskou fanouškovskou základnu.

Profil autora