Beletrie pro dospělé

Arila: Stříbrné město

Radek Starý


První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary!

Svět Aldolonu před tisíci lety postihla zničující událost, když se realita roztříštila na stovky a tisíce malých bublin světů. Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho takového světa na druhý a hledá potravu, nerosty, ale také nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A dřív, než se naděje, bude i ona vržena do vírů událostí, kdy bude muset nejen pomoci se záchranou svého města, ale také čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou?

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.05.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,416 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor František Sedláček
Číslo dílu 1
Řady Arila
EAN 9788076612037
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Radek Starý

Radek Starý

Youtuber a spisovatel. Narodil se v Ostravě, v roce 2011 spoluzaložil portál sophy.cz, který se na YouTube brzo etabloval jako kanál s novinkami z herního světa. Později pracoval pro televizní herní pořad Re-play a začal se věnovat natáčení vlastního obsahu na youtubovém kanálu Sterakdary. Jako spisovatel debutoval knihou Arila: Stříbrné město. Fantasy série pokračuje druhým dílem Arila: Poslední hvězda – a získala si obrovskou fanouškovskou základnu.

Profil autora