Young adult

Navždycky - s podpisem autorky

Nofreeusernames


Feel-good romance ze střední s podpisem autorky

Mei Bradleyová miluje čokoládu, Harryho Pottera a svého nejlepšího kámoše Travise. Prostě další holka, která žije tohle obrovské klišé a doufá, že jednou budou víc než jen kamarádi. Nejradši by si za to nafackovala.

A aby toho nebylo málo, je tu taky kluk odvedle, její největší noční můra už od třetí třídy, který ji dennodenně uráží přes okno svého pokoje. Tomu by taky nejradši nafackovala.

Když se o ni Travis konečně začne zajímat, je to v tu nejméně vhodnou chvíli. Mei je nemocná a polibek, o kterém sní od doby, co si přestala hrát s panenkami, musí ještě chvíli počkat. Zatím můžou randit tak maximálně přes messenger. Bude ale skutečné rande nakonec lepší než to virtuální? A dočká se líbání s motýlky v břiše, ohňostrojem a zemětřesením?

Více

299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 304
Datum vydání 05.10.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,471 kg
EAN 2000000000993
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Nofreeusernames

Nofreeusernames

Ola alias Nofreeusernames žije u své černé kočky Belmonda na Vsetíně, v domě, který hlídá velký medvěd a většinu místa zabírají knihy, LEGO a funko pop. Je absolventkou Informačních studií a knihovnictví na MUNI a už během školy zahájila svou kariéru kolem knih. Nejdřív jako členka skupiny Guerilla Readers, což byla její první zkušenost s marketingem a zejména sociálními sítěmi, později se dostala k práci v univerzitní knihovně ve Zlíně, chvíli podnikala, pracovala v knihkupectví a nakonec skončila v nakladatelství. Nikdy nevěřila, že napíše knihu, ale pak jí sedlo psaní chat fiction v aplikaci Storki, kterou četlo čím dál tím víc lidí. A právě z té nejpopulárnější Jsem tu a mám čokoládu vznikla její debutová kniha Navždycky. Veškerý autorský honorář Ola investuje do nákupu LEGA.

Profil autora