Komiks

Lovestory upírky a vlkodlaka od autorky ikonických komiksů Sarah's Scribbles

Elsie je upírka a je jí tři sta let, ale za celou tu dobu nenašla toho pravého. To se ale změní jedné noci v baru, když potká Jimmyho, okouzlujícího vlkodlaka s jízlivým smyslem pro humor a zálibou v běhání při měsíčku. Společně se dívají na horory, čtou strašidelné knihy, užívají si procházky ve stínech a večeře bez česneku. Jejich děsivý životní styl i strašidelný apetit se skvěle doplňují – je to prostě monstrózně báječný vztah!

Více

199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Je libo něco k zakousnutí?

Je libo něco k zakousnutí?
25.02.2021 | Víkendovky

Jak říká Michal, co by to bylo za kubulínský blog, kdybych ho nezahájila okénkem o počasí? Poslední dny jsou po ránu čím dál zamlženější, až se bojím, že se jednoho dne vzbudím a za oknem neuvidím nic než Rákosníčkovo bílo. Zároveň nastalo to otravné období, kdy ráno mrznete, ale odpoledne se pečete, protože jste se samozřejmě moc oblékli… snad brzo přijde to opravdové jaro. Nevím jak vy, ale já se ho nemůžu dočkat. Nicméně tyhle tajuplné mlhy se vcelku hodí ke knize, o které vám chci dneska psát.

Detailní informace

Žánr komiks
Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.02.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,192 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Sarah Andersenová
Původní název Fangs
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076611511
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - Když upírka randí s vlkodlakem

„Komiksy Sarah Andersonové jsou skvělé právě proto, že dokážou nabídnout hned několik věcí. Krátkou, odpočinkovou a především humornou četbu, ale zároveň i náhled do vlastního života. A Tesáky tohle všechno rozhodně splňují – je to přesně takový příběh, jaký byste čekali. Vtipný, svižný a pohodový.“

Autor

Sarah Andersenová

Sarah Andersenová

Sarah Andersenová je mladá kreslířka a malířka, která se proslavila především komiksy Sarah's Scribbles. Studovala na marylandském Institute College of Art a právě během studia (v roce 2013) uveřejnila svůj první strip se svou hrdinkou. Nyní žije v New Yorku a prozradila, že její komiksy jsou autobiografické.

Profil autora