Kariéra a osobní rozvoj

Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči)

Scarlett Curtisová, Karolína Meixnerová


Sbírka esejí o duševním zdraví od známých osobností.

Otázky duševního zdraví se týkají každého. A tak jsme se zeptali: co znamená duševní zdraví pro vás? Odpovědělo nám více než 70 známých osobností, které s námi sdílely své příběhy - smutné, vtipné i dojemné. Originální český příspěvek napsala Karolína Meixnerová aka @cojezoe. Nebojte se, jste v pořádku.

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Už konečně nemrzne (a jiné hloupé řeči)

Už konečně nemrzne (a jiné hloupé řeči)
06.05.2022 | Víkendovky

Že by to už fakt konečně bylo tady? Jaro jaro jaro jarooooooooo! Konečně uklizení zimních kabátů, kulichů a lyží (a vánočních dekorací) hluboko do skříně? Čas vysázet do truhlíků na balkoně květiny a nějakou tu prostorově nenáročnou zeleninu, aniž by se člověk vždycky celou noc třásl, že mu zmrznou? (To by pak byla katastrofa, u nás v domě se balkonové zahrádkaření bere dost vážně. Ztratila bych cenné body v soutěži „komu se na třech metrech čtverečních podaří do konce léta vypěstovat největší džungli“. ) Katka s Michalem se samozřejmě nemůžou shodnout, jestli je to posun k lepšímu, ale já rozhodně stojím za Katkou, protože takový piknik v parku, kdy vám deku zpod zadku bere krutý severní vítr a nachystané dobroty vám pocukrují sněhové vločky, to teda není nic pro mě.

Detailní informace

Počet stran 448
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.04.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,697 kg
Jazyk čeština
Původní název It's Not OK to Feel Blue (and Other Lies)
Původní jazyk angličtina
EAN 9788076614185
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Karolína Meixnerová

Karolína Meixnerová

Karolína Meixnerová, známá jako @cojezoe_ vystudovala bohemistiku a žurnalistiku na Karlově Univerzitě. Životní zkušenosti sbírala jako produkční, poté ji osud zavál na sociální síť TikTok, kde v červnu roku 2021 publikovala své první popularizační video o životě Boženy Němcové. Během krátké doby počty jejich sledujících několikanásobně vzrostly, Karolína k videím připojila besedy pro veřejnost i školy a dnes se popularizací české literatury 19. století úspěšně živí. Věnuje se převážně době národního obrození a osobnostem, jimiž jsou např. Karel Havlíček Borovský, Karel Hynek Mácha, Karolina Světlá, Jan Neruda nebo již zmiňovaná Božena Němcová.

Profil autora