Carissa Broadbent


Carissa Broadbent děsila učitele i rodiče pochmurnými příběhy zhruba od svých devíti let. Od té doby se její příběhy staly (o trošku) méně depresivními a (snad o dost) čtivějšími. Dnes je autorkou fantasy románů o nebojácných hrdinkách se špetkou romantiky. Žije na Rhode Islandu s manželem, jedním poslušným a jedním neposlušným králíkem a jednou ustavičně skeptickou kočkou.

Související akce a aktuality:

Šťastný a upíří nový rok

Šťastný a upíří nový rok
05.01.2024 | Víkendovky

Doufám, že jste si užili příjemné vánoční volno, snědli jste všechno cukroví, na které jste měli chuť, a stihli jste u toho přečíst spoustu pěkných knížek (a dostali jste pod stromeček kromě knížek i nějaké pěkné ponožky. Jestli čekáte, že se s vámi teď podělím o svá novoroční předsevzetí… tak čekáte marně. Rozhodla jsem se, že je docela zbytečná snaha si nějaká dávat, když se mi je nikdy nepodaří dodržet déle než zhruba týden. Jediné, co vidím jako jistou věc v letošním roce, je to, že vydáme spoustu skvělých knih, na které se už těším, a pokud se ještě netěšíte vy, měli byste hodně rychle začít. Nebudu totiž troškařit a rovnou vám představím jednu fantasy pecku, kterou nakousneme úplně novou sérii. Tak si držte klobouky!

Číst více

Upírské nachlazení

Upírské nachlazení
16.11.2023 | Víkendovky

Začal pořádně upršený a vcelku nevlídný podzim, slunce vykoukne už jen někdy, a tak nastalo období viróz, chřipek, kašlů a rým. Na nás v redakci začala kašlat Adéla… a uvidíme, kdo se ještě přidá. Nene, Adéla byla samozřejmě uvědomělá a do redakce nepřišla a hezky si četla doma s rýmou. A tak si říkám, že když člověku zrovna není úplně nejhůř a netrpí v chřipkové agonii, skýtá menší nachlazení čas na čtení, který by se v normálním běhu škol, práce a kroužků asi těžko hledal.

Číst více