Ostatní

Příběh života

printintin


Ať vám život neuteče před očima! Další jedinečný kousek z dílny papírnictví printintin

Máte pocit, že se vám toho v životě děje spoustu, a chcete si všechny události a vzpomínky uchovat? PříBĚH života zachytí váš život od narození až po důchod.

V kapitolách, jako je rodina, dětství, školní léta, práce nebo vztahy, si můžete poznamenat to nejdůležitější, co se vám kdy přihodilo. Na stránkách si vytvoříte svůj rodokmen, časovou osu, zasadíte si svůj život do historického kontextu, popíšete své životní postoje, zaznamenáte si první lásku i nejhezčí vzpomínky z dětství a spoustu dalšího. Na konci budete mít v ruce kroniku, která bude zrcadlit, kdo jste a co všechno jste ve svém životě prožili. Vrátit se k ní můžete, kdykoli si budete chtít trochu zavzpomínat nebo dopsat další zážitky.

Zajímá vás život někoho jiného? Dejte mu knížku vyplnit a budete mít jedinečnou šanci ho poznat. A je jedno, jestli tento dárek věnujete svému partnerovi či partnerce, kamarádce, tatínkovi nebo babičce.

Více

369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 256
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.10.2022
Formát 190x230 mm
Hmotnost 0,888 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076616073
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

printintin

printintin

Printintin je malé papírnictví s produkty založenými na kreslených ilustracích a hravém ručním písmu. Vzniklo v roce 2017 coby splnění velkého snu tří kamarádek. Seznámily se na vysoké škole při studiu multimédií a jejich vášeň pro všechno, co se týká papírnictví, ruční práce a letteringu, dala vzniknout jejich závěrečnému projektu, jehož výsledkem je právě printintin. V jejich nabídce najdete přáníčka, sešity, samolepky, printy na zeď, spoustu dalšího a díky spojení s nakladatelstvím CooBoo také knihy.

Profil autora