Beletrie pro dospělé

Pokrevní cejch

Tracy Deonn


Magie artušovských legend pokračuje! Dokáže Bree ovládnout vlastní síly?

Bree si vždy přála pouze odhalit pravdu ohledně smrti svojí matky. A tak se vetřela do řádu mýtonošů, tajného společenství potomků rytířů krále Artuše – a tam objevila své vlastní síly poděděné po předcích. A teď se Bree stala někým novým.

Médiem. Krvečárnou. Dědičkou.

Ale prastará válka mezi démony a řádem se blíží ke smrtícímu vrcholu. A Nick, mýtonoš, do kterého se Bree zamilovala, byl unesen. Bree chce bojovat, ale regenti, kteří řádu vládnou, jí to nedovolí. Pro ně je jen neznámá holka s podivnými silami a jakožto živoucí kotva kouzla, které uchovává cyklus mýtonošů, musí být ochráněna.

Když regenti prokážou, že jsou ochotní udělat cokoli, aby válku utajili, Bree a její přátelé se musí vydat Nicka zachránit sami. Ale nepřátelé jsou všude a Breeiny síly jsou nepředvídatelné a nebezpečné. A taky nedokáže uniknout rostoucí přitažlivosti, kterou cítí k Selwynovi, mágovi, který slíbil, že bude Nicka až do smrti ochraňovat. Pokud chce Bree doufat, že existuje alespoň maličká naděje, že se jí podaří zachránit sebe a ty, které miluje, musí se naučit ovládat své síly od předků, kteří jimi vládli jako první – a nepřijít přitom o sebe samou.

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další Mýtonoši

Další Mýtonoši
04.07.2023 | Víkendovky

Nazdárek všem! Léto v plném proudu, dovolené v plném proudu, taky je kolem vás všechno chaos? Léto hrozně zbožňuju, ale zároveň taky netuším, kde mi hlava stojí, když se ty dny tak nějak roztříští, chvíli je někde pryč tenhle, chvíli onen, nikdo se nedá dohonit a všichni pracují tak nějak napůl a zároveň dvojnásobně. Já jsem právě přifrčela z jedné minidovolené a odjíždím hned zase na pár dnů do lesů na druhou, ale říkala jsem si, že vám tu v mezičase napíšu blogísek, abyste navzdory svátkům a volnu nestrádali. Protože pro nás je to léto, jak už víte, jedno fakt velké šílenství, kdy chystáme ty největší podzimní pecky.

Další knihy ze série "Mýtonoši"

Detailní informace

Počet stran 648
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.08.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,827 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Mýtonoši
Původní název Bloodmarked
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Schlöglová
EAN 9788076617995
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Tracy Deonn

Tracy Deonn

Tracy Deonn je americká spisovatelka a milovnice fantastiky. V knihách podporuje diverzitu a pestrou reprezentaci. Její debut Mýtonoši byl nominován na ceny Locus a Hugo za nejlepší román pro mládež a získal ocenění ALA Coretta Scott King – John Steptoe Award v kategorii nový talent. Vyrůstala v Severní Karolíně, kde stejnou měrou hltala fantasy knihy a jižanské jídlo. Po získání dvou titulů na Severokarolinské univerzitě pracovala v divadle a ve školství, spolupracovala i při vývoji videoher. Když Tracy zrovna nepíše, účastní se SFF konferencí, čte fanfikce, hraje si se psy a spořádá cokoli s příchutí zázvoru.

Profil autora