Beletrie pro dospělé

Studie jedu

Maria V. Snyderová


Vyber si: okamžitá smrt, nebo pomalá otrava? Začátek akční fantasy série.

Jelena má být popravena za vraždu, ale na poslední chvíli jí je nabídnuto nečekané omilostnění. Bude jíst ty nejlepší pokrmy, dostane komnaty přímo v paláci – ale také bude riskovat, že ji zavraždí kdokoli, kdo bude usilovat o život velitele Ixie.

A tak se rozhodne stát se ochutnavačkou. Rádce Valek se však rozhodne nenechat nic náhodě a úmyslně ji otráví Motýlím prachem – jedině tak, že si u něj každý den vyzvedne dávku protijedu, odloží o nějaký čas bolestnou smrt otravou.

Jako by toho nebylo málo, v jejím životě následuje jedna katastrofa za druhou. Rebelové mají v plánu zmocnit se Ixie a u Jeleny se projeví kouzelné schopnosti, které nedokáže ovládat. Její život je znovu v nebezpečí a ona si musí vybrat. Ale výsledek tentokrát vůbec není jasný…

Více

349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 408
Datum vydání 07.09.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,534 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Studie
Původní název Poison Study
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
EAN 9788076610415
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Maria V. Snyderová – Studie jedu

„Maria V. Snyderová píše čtivě a chytlavě. Příběh se se sice vyvíjí pozvolna, ale daří se jí namixovat lákavý koktejl z intrik, akce, nebezpečí, trochy humoru a romantiky.“

Autor

Maria V. Snyderová

Maria V. Snyderová

Americká spisovatelka Maria V. Snyderová (*1973) se narodila a vyrostla ve Filadelfii. Vystudovala meteorologii a tvůrčí psaní. S vysokoškolským prostředím se nedovedla rozloučit, takže nadále vyučuje na Seton Hill University. Na psaní ji nejvíc baví přípravná část, soustředí se na výzkum, aby byly její příběhy co nejrealističtější. Díky svým knihám se naučila šermovat, vypáčit zámek, jezdit na koni nebo foukat sklo. Když nepíše a nezkoumá, ráda cestuje – sama, s kocourem nebo s rodinou.

Profil autora