Beletrie pro dospělé

Spřízněné duše

Susan Lee


Neodolatelný contemporary román na vlnách k-popu

Hannah si celý příští rok dokonale rozplánovala - perfektní léto s jejím klukem Natem a pak poslední ročník střední s kamarády. Ale potom Nate udělá to, co dělávají všichni v jejím životě - opustí ji s tím, že nemají nic společného. On i všichni její kamarádi jsou teď nově posedlí k-popem a k-dramaty - a Hannah ne. Po letech, kdy se snažila své korejské kořeny potlačovat, aby zapadla, teď právě kvůli tomu vyčnívá.

Ale je tu někdo, kdo k-dramata zná přímo dokonale - dokonce v jednom hraje. Jacob Kim, Hannin bývalý nejlepší kamarád, kterého neviděla celé roky. A protože se zoufale snaží získat aspoň chvilku oddechu od své slávy, mohl by být výlet zpátky do San Diega přesně tím, co potřebuje... tedy jestli on a Hannah přijdou na to, co se mezi nimi tehdy pokazilo. A taky si poradí s novými city, které mezi nimi vznikají...

Více

369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.11.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,344 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Michelle Kwon
Původní název Seoulmates
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lucie Secká
EAN 9788076618602
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Susan Lee

Susan Lee

Susan Lee se živila vším od práce barmanky po vedoucí personálního oddělení v několika z dnes světově nejúspěšnějších společností. Jedna věc jí ale byla jasná od úplného počátku: narodila se jako vypravěčka. Všechny své zážitky a zkušenosti tak nakonec využila při psaní optimistických a čtivých románů o lidech a jejich životech. A taky o lásce. Vždycky o lásce. Dnes žije v jižní Kalifornii (zuby nehty potlačuje svou vnitřní Newyorčanku) se smečkou tří zuřivých čivav a hýčká si svou posedlost k-popem a k-dramaty.

Profil autora