Beletrie pro dospělé

Zpátky v Opačnu! Volné pokračování fantasy série z alternativní verze Londýna.

Magický Londýn vzhůru nohama je rozdělený mezi šest různých frakcí. Každá má svůj specifický set kouzelných dovedností a nevychází spolu zrovna ideálně, mír drží jen na vlásku. Mágové však navíc mají vlastní problémy, které hrozí, že jejich frakci roztrhají na kusy zevnitř.

Cassia Simsová, vnučka Nejvyššího Mága, by měla být mocnou kouzelnicí, ale nikdy magii tak úplně nepřišla na zoubek, a tak nesmí vstoupit do Společnosti mladých a nadaných Mágů. Zoufale touží ukázat, co v ní je, a tak je vlastně omylem zatažena do plánu svého bratra Ollivana, který se chce stát předsedou Společnosti. Cassia totiž narazí na past, kterou Ollivan nachystal pro své nepřátele: prokletou panenku, která pohltí veškerou magii, jež je na ni vržena. A náhodou ji spustí. Dokážou odcizení sourozenci Opačno zachránit, past zastavit a udržet příměří mezi frakcemi?

Více

449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další knihy ze série "Opačno"

Detailní informace

Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.03.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,484 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Opačno
Původní název Wayward
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Badalec
EAN 9788076616882
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Hannah Mathewsonová

Hannah Mathewsonová

Hannah Mathewson se narodila v Cambridge ve Velké Británii. Její nezkrotně kreativní povaha ji přivedla k hraní, hudbě, kreslení i touze natáčet filmy, pak však zakotvila u psaní románů, kterému se věnuje už od dob dospívání. Prvním pokusem byla kniha o mladé ženě, kterou navštívil duch její zesnulé nejlepší kamarádky. Studovala filmovou a televizní vědu na University of East Anglia a pracovala v kinech, knihovnách i archivech. Za svou krátkou povídku Two Pounds, Six Ounces získala ocenění Fiction Desk Writer’s Award. Opačno je jejím debutem.   

Profil autora